A.P.A.F.

ASOCIATIA PENTRU PREVENIREA ABUZURILOR FISCALE SI ALTE ABUZURI ALE STATULUI

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului
Home Mesajul Presedintelui APAF

Mesajul APAF catre membri

Email

A.P.A.F.

apaf

Mesaj trimis membrilor si simpatizantilor A.P.A.F. de catre presedintele asociatiei

 


 

 

Avand in vedere ca numarul controalelor se inmulteste si ca in joc este vorba de averi de zeci de milioane de euro , averi personale pe care riscam sa le pierdem cu totii daca ne lasam pe mana justitiei din Romania care este si urmeaza a fi puternic influentata de sfera politicului , prin prezenta va propun sa depunem plangere la Parlamentul European si la Curtea Europeana de Justitie.

Pentru acest lucru propun o casa de avocatura din Romania care sa ne reprezinte si care sa aiba contract cu A.P.A.F. cit si o firma de lobby la Parlamentul Europei pentru rezolvarea acestei probleme.

Pentru indeplinirea acestor probleme avem nevoie de cca 10000 de semnaturi si de aproximativ 1000 membrii cotizanti care sa inteleaga situatia. Pana acum am strans in jur de 1000 de semnaturi.

Va informez pe acesta cale ca dintre cei 14000 de membrii doar 200 membrii sunt cu probleme imobiliare restul sunt pensionari, agricultori si oameni abuzati de banci ,intr-un cuvant oameni care nu pot sponsoriza cauza noastra care ar fi bine sa o sustinem singuri.

 

Va multumesc pentru timpul acordat

Garbis Vincentiu Kehaiyan - presedinte A.P.A.F.

 

Sondaje A.P.A.F.

credeti in sansele de castig ale asociatiei?
 

Parteneri APAF

aprilie 2024
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Multumim:

apartamente noi Bucuresti


Utima ora:

A.P.A.F. SIMPATIZEAZA CU TOTI "CIUMPALACII" SI "VIERMII" DIN ROMANIA SI ISI ANUNTA PE ACESTA CALE  ALATURAREA LA DEMONSTRATIILE DIN ROMANIA , DEMONSTRATII CA URMARE A FOAMETEI CIT SI A UNUI GUVERN CARE A "ASCUNS" PRINCIPIILE DEMOCRATIEI IN ACESTA TARA!

URMATOARE INTRUNIRE A.P.A.F. SE VA TINE IN DATA DE ....